EARTH CONCEPT

EARTH COFFEE is een ware smaaksensatie! Een prachtige biologische bonenmelange op basis van 100% Arabica bonen uit Guatemala, Peru en Nicaragua.

EARTH COFFEE is ontwikkeld in samenwerking met EARTH Concepts, van het welbekende Earth Water. EARTH Concepts doneert 100% van de nettowinst aan waterprojecten in Azië en Afrika. Er wordt niet gevraagd om vrijwilligerswerk te doen of te doneren; alleen maar om EARTH water,- koffie en thee te drinken. De gefinancierde projecten zijn te volgen op earthwater.nl.

EARTH WATER het zuivere Nederlandse mineraalrijke EARTH Water is gebotteld aan de kleinschalige waterbron van Anl’eau. Deze bron is gevestigd in het beschermde, groene natuurreservaat: “het Hunzedal” in de provincie Drenthe. Door waterkenners wordt Anl’eau genoemd als een van de beste waterbronnen van Europa. De bronnen in het beschermde waterwingebied pompen zuiver mineraalwater op van een diepte van circa 150 meter. Dit grondwater is in de Middeleeuwen als neerslag gevallen op de Hondsrug; in een periode dat mensen nog geen schadelijke stoffen gebruikten. Na een lange reis van circa 1.000 jaar door de diepe ondergrond, heeft het langzaam veel mineralen opgenomen. Het water heeft hierdoor een bijzonder goede kwaliteit.

ONZE SELECTIE SPECIAALBIEREN

De uitgebreide selectie aan speciaalbieren op onze kaart biedt voor ieder wat wils.
Zo hebben we trappisten van Chimay en Westmalle,
frisse Lambiekbieren van Lindemans,
Hertog Jan pils, grand prestige en bastaard,
Vedett blond, white en IPA,
Duvel,
en de toppers van Brouwerij 't IJ

Maar ook serveren we
Lindemans cocktails