Feesten en partijen

Voor feesten en partijen bent u bij ons aan het juiste adres!

Feest te vieren?

De ideale locatie, bij ons heeft u de mogelijkheid tot borrels, recepties, verjaardagen, jubileum, bedrijfsuitjes en familiediners. Wij verzorgen complete barbecues, buffetten, walking diners, proeverijen, thema-avonden en naar uw keuze samengestelde menu's. Graag maken wij van uw speciale gebeurtenis een onvergetelijk moment. Diner, borrel of receptie alles is mogelijk! Samen met u maken we een plan waarin al uw wensen tot in de puntjes verzorgd worden. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken: T: 0166-692597 Email: packhuys.stavenisse@gmail.com.

Google waardering

Gevarieerde kaart met Zeeuws lekkers. Het ruime terras biedt uitzicht op de jachthaven. Keurige zaak met fijne bediening.
Jan F. Oosterkamp
Een niet te missen rustpunt op het mooie eiland Tholen. Prachtig uitzicht op de authentieke haven. Rustig, je voelt je welkom: past precies in het Zeeuwse. Vriendelijk, een plek waar je je camera op tafel kan laten liggen. Bovendien een goeie betaalbare kaart voor een tussenstop. Niet te missen aanrader!
Arie Van Der Meer
Biefstukje en vooral de weckpot met Vanilleijs met Karamelsaus😋 was overheerlijk.Met 2 man/vrouw en kok,hebben ze het goed voor elkaar👍
Marco Lochem